Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Ένα lounge restaurant στον Πρωταρά για φαγητό και ποτό, κάθε ώρα της μέρας

Βίωσε κι αυτό το καλοκαίρι την απόλυτη γευστική εμπειρία σε ένα από τα πιο αγαπημένα στέκια του Πρωταρά

Δημοσιεύτηκε στις 13 Απριλίου 2024

Η ελ. επ. Αμμοχώστου ανήκει στο καλοκαίρι. Είναι η εποχή της. Η στιγμή που τα κρεβατάκια "απλώνονται" στις παραλίες, τα τραπέζια βγαίνουν στις αυλές και τα γιασεμιά ανθίζουν. Η στιγμή που αρχίζουμε πάλι να δίνουμε ραντεβού στην πλατεία Λευκόλλα και στο θερινό σινεμά. Που μαζευόμαστε σε τραπέζια που κοιτούν τη θάλασσα ή το φεγγάρι, μαζί με φίλους καλούς και όλα τα πιάτα που αγαπάμε. Τις νύχτες δεν κοιμόμαστε. Χορεύουμε. Πίνουμε cocktails στα bar και μπίρες στο πεζοδρόμιο. Τρώμε παγωτά και δεν μας νοιάζει. Κάνουμε βόλτες και πάντα ανακαλύπτουμε κάτι καινούργιο. Ή επιμένουμε στις κλασικές αγάπες του καλοκαιριού… Σε εκείνα τα στέκια που κάνουν το κυπριακό καλοκαίρι ακόμα καλύτερο.

Όπως είναι για παράδειγμα το Hippocampus Lounge Restaurant στον Πρωταρά. Ένα κλασικό πλέον στέκι, που εδώ και 30 χρόνια, αποτελεί σταθερή αξία στην περιοχή, χαρίζοντάς μας κάθε καλοκαίρι μια μοναδική εμπειρία γεύσης και χαλαρής ατμόσφαιρας στο πανέμορφο περιβάλλον του.

54633-sites/default/files/hippoc.jpg

Ο ολάνθιστος χώρος του με τις εντυπωσιακές μπουκαμβίλιες και το νοστιμότατο φαγητό που σερβίρει σε λογικότατες τιμές είναι σήμα κατατεθέν.

Είτε πας πρωί για χαλαρή κουβέντα είτε πας μεσημέρι μετά τη θάλασσα, το Hippocampus Lounge Restaurant σε περιμένει μέχρι το βράδυ για να σου προσφέρει ένα απόλυτα καλοκαιρινό μενού δίνοντας έμφαση στις πρώτες ύλες. Οι σεφ του συνδυάζοντας με μαεστρία, φαντασία και δημιουργικότητα τη μεσογειακή κουζίνα με τις τελευταίες τάσεις της γαστρονομίας, σου προτείνουν πιάτα του σίγουρα πρέπει να δοκιμάσεις, με κρέας, ψάρι, ζυμαρικά, σνακ, καθώς επίσης και η μεγάλη του ποικιλία σε λαχταριστά sushi.

Πιο συγκεκριμένα, προτείνουμε να δοκιμάσεις το healthy brunch του, τα φημισμένα, εντυπωσιακά sushi, το ζουμερότατο Black Angus steak και το Prawns Risotto που προσφέρει τον τέλειο συνδυασμό  γαρίδας με μία βελούδινη σάλτσα από αστεροειδή γλυκάνισο, τον οποίο θα λατρέψεις! Συνόδευσε τα με ένα από τα υπέροχα και άκρως εντυπωσιακά κοκτέιλ του αλλά και με ναργιλέ.

hippo2.jpg


A place to be
Επιπλέον, το εμβληματικό εστιατόριο της λεωφ. Ξενοδοχείων δεν έχει μόνο μια υπέροχη δημιουργική κουζίνα από την οποία βγαίνουν νόστιμα πιάτα και έναν εξαιρετικά όμορφο χώρο. Έχει και ένα μυστικό που το φυλάει αποκλειστικά για τις νύχτες του καλοκαιριού. Λέγεται “rooftop” και μαγεύει όποιον το κοιτάξει. Με συγκλονιστική θέα στον μαγευτικό Πρωταρά και τη θάλασσα, το rooftop του εστιατορίου Hippocampus δεν είναι τυχαίο που έχει μια θέση στα αγαπημένα μας στέκια. Την περιμένουμε και φέτος με μεγάλη ανυπομονησία, όταν ο καιρός το επιτρέψει.


Στο Hippocampus Lounge Restaurant θα ζήσεις μια all-day εμπειρία με προσεγμένη κουζίνα στις πιο value for money τιμές!

Απολαυστικά κοκτέιλ, λαχταριστά πιάτα και ένας ουρανός γεμάτος αστέρια... τι άλλο χρειάζεσαι για να ερωτευτείς ένα Σάββατο βράδυ;

Τηλέφωνο κρατήσεων: 23831166
Οδός: Λεωφ. Ξενοδοχείων 18, Πρωταράς, ελ. επ. Αμμοχώστου (δες τον χάρτη εδώ).
Ωράριο Λειτουργίας: Δ-Κ 09.30-01.00.
FacebookHippocampus Protaras-Cyprus
Instagramhippocampus_protaras_cyprus

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close